Image 43560724529482

Get nature on your team

Insecten zijn helden in het beschermen en gezond houden van planten en huisdieren. 100% natuurlijke plaagbestrijding zonder giftige stoffen.

Onze droom

Insect Heroes is in het leven geroepen om samen met jou voor een duurzame wereld te gaan. En die wereld begint volgens ons bij jouw eigen stukje groen. Dat eigen stukje groen waar jij nu al zorg voor draagt. Dat is het stukje groen waar wij onderdeel van willen zijn.

Ontdek meer

Image 43560765063498

Zwarte vliegjes in de kamerplanten?

Je hebt waarschijnlijk last van rouwvliegjes! Wij helpen je met de herkenning, bestrijding en het voorkomen van de plaag.

Lees meer
Image 41597718298954

Hoe herken ik trips?

Lichte vlekken op de plant en zwarte puntjes: veel mensen hebben last van trips. Onze Insect Heroes helpen je op natuurlijke wijze af van trips.

Lees meer
Image 43560773812554

S.O.S. bladluis

Puncta lieveheersbeestjeslarven tegen bladluis.

Shop nu
Image 43560815362378

Ik weet niet waar ik last van heb!

Help me mijn plaag te herkennen.

Overzicht alle plagen
Image 43894938861898

Bloedluis bij kippen biologisch bestrijden

De Androlis roofmijten beschermen jouw huisdieren.

Lees meer

Waarom Insect Heroes?

Duurzaam

100% natuurlijke plaagbestrijding

Veilig

Onzichtbaar aan het werk, zonder een nieuwe plaag te vormen

Effectief

We kweken en testen de producten zelf

Beschermend

Behoud bijen, vlinders en andere nuttige insecten

Dit zeggen onze klanten

Image 43560827322698

Veelgestelde vragen

Controleer de PostNL Track&Trace code die je in de bestelbevestiging per mail hebt ontvangen of kijk of de buren het pakket hebben ontvangen. Heb je het pakket binnen 3 werkdagen nog niet binnen? Stuur ons een mail naar info@insectheroes.nl met je naam en adres en wij helpen je graag verder.

Dit is geen probleem, de Insect Heroes kunnen dit prima overleven. Wel adviseren we altijd om de Insect Heroes gelijk uit te zetten bij aankomst, om optimaal resultaat te garanderen. Mocht je twijfelen over de kwaliteit van het product, stuur ons dan gerust een mail met foto en dan kijken we graag mee.

Dit is specifiek per product en plaag. Lees meer over de effectiviteit van onze producten op de desbetreffende productpagina. Over het algemeen kan er na 1 tot 2 weken een vermindering van plaaginsecten worden verwacht.

Vaak zal een herhalingsbehandeling nodig zijn. Dit geldt zowel voor natuurlijke bestrijders als voor andere (chemische) bestrijdingsmiddelen. Middelen pakken namelijk vaak maar een selectief stadium van de plaag aan. Als je een lichte besmetting hebt, zullen de Insect Heroes de plaag makkelijk de baas kunnen. Maar als je een flinke plaag hebt dan kunnen één of meerdere herhaalbehandelingen nodig zijn om de levenscyclus van een plaag te doorbreken.

Alle insecten en mijten die wij verkopen zijn toegestaan in Nederland. Wij verkopen inheemse soorten die in Nederland algemeen voorkomen óf exoten die zich niet in Nederland permanent kunnen vestigen. Hierdoor kunnen onze Insect Heroes geen nieuwe plaag vormen.