All reviews

Based on 7 reviews
71%
(5)
29%
(2)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
Fijne webshop

Fijne webshop voor natuurlijke middelen voor ongewenste beestjes. Ik bestelde al eerder plakplaatjes tegen rouwvliegjes, maar nu nog eens besteld want die beesten zijn hardnekkig. Ook bestelde ik nu larven van het tweestippelige lieveheersbeestje erbij voor tegen mijn bladluis. Bladluis is gelukkig nu weg en ik hoop dat de larven het nog overleven zonder hun maaltje.
Blij dat ik deze webshop (en manier van ongewenste beestjes bestrijden) heb ontdekt 👍

Persi en Carna

Heb bij insectheroes persi en carna besteld, was netjes volgende werkdag bezorgt, duidelijke handleidingen van de bestelde producten toegevoegd, ik ben zeer tevreden over me aankoop en zal bij een volgende keer absoluut weer bestellen bij insect heroes

Rouwvliegjes

Ik heb de plakplaatjes besteld tegen rouwvliegjes en die werkten top! Beetje smerig, maar ook wel satisfying om te zien hoe veel erop blijven hangen haha

Persi tegen spint = Persi heeft gewonnen 💪🏼

Na een lange tijd is het toch gelukt, het was heel moeilijk te zien of er iets gebeurt. Daarna even contact op genomen per mail en kreeg al snel reactie dat ik echt geduld moet hebben ze doen echt hun werk.

ik ben heel erg blij met deze aanpak van bestrijding. De plant heeft het overleefd en is zelfs zo blij dat er een bloem uitkomt wat voor deze plant zelden gebeurt binnen.

Bedankt!!

Ik wil jullie graag bedanken voor de support.