Alle reviews

Based on 15 reviews
87%
(13)
13%
(2)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
Aaltjes tegen schade door emelten

Het produkt (aaltjes) is makkelijk aan te brengen met handige sproeier en werkt prima voor het gazon.( gaan schade meer van kale plekken)

H
Gazondeal - tegen emelten en engerlingen
Heleen
Emelten eronder gekregen

Het is wel een paar seizoenen volhouden met aaltjes spuiten, maar dan heb je ook resultaat: bijna geen emelten meer te bekennen en alle planten leven nog!

Snel en effectief

De bestelling kwam heel snel en was goed verpakt met duidelijke aanwijzingen. De crypto hebben hun werk gedaan. Er was nog 1 herhaling nodig. De planten zien er weer goed uit.

Puncta

Enkele weken geleden ontdekte ik luizen in de klimop en clematis. De hele plant zat vol groene luizen, dagelijks probeerde ik deze weg te halen, maar de volgende dag zat de hele plant weer vol.
We hebben in de tuin veel planten die bijen aantrekken, en om die reden wilde ik zeker geen gif gebruiken.

Via de website van insect heroes heb ik puncta besteld. Vooraf een mail gestuurd of dit de beste oplossing van voor luizen in de klimop, en werd goed geadviseerd!
De bestelling kwam snel binnen en gelijk heb ik de puncta bij de klimop gezet. Langzamerhand werden de luizen minder en nu is er (bijna) geen luis meer te bekennen. Voor de enkele luis die er nog is, voor de zekerheid nog een keer puncta besteld. Het leuke is dat we nu ook de twee stippige lievenheersbeestjes in de tuin hebben.

Heel erg tevreden met deze natuurlijke oplossing en de goede service van insect heroes!

Fijne webshop

Fijne webshop voor natuurlijke middelen voor ongewenste beestjes. Ik bestelde al eerder plakplaatjes tegen rouwvliegjes, maar nu nog eens besteld want die beesten zijn hardnekkig. Ook bestelde ik nu larven van het tweestippelige lieveheersbeestje erbij voor tegen mijn bladluis. Bladluis is gelukkig nu weg en ik hoop dat de larven het nog overleven zonder hun maaltje.
Blij dat ik deze webshop (en manier van ongewenste beestjes bestrijden) heb ontdekt 👍

Persi en Carna

Heb bij insectheroes persi en carna besteld, was netjes volgende werkdag bezorgt, duidelijke handleidingen van de bestelde producten toegevoegd, ik ben zeer tevreden over me aankoop en zal bij een volgende keer absoluut weer bestellen bij insect heroes

Rouwvliegjes

Ik heb de plakplaatjes besteld tegen rouwvliegjes en die werkten top! Beetje smerig, maar ook wel satisfying om te zien hoe veel erop blijven hangen haha

Persi tegen spint = Persi heeft gewonnen 💪🏼

Na een lange tijd is het toch gelukt, het was heel moeilijk te zien of er iets gebeurt. Daarna even contact op genomen per mail en kreeg al snel reactie dat ik echt geduld moet hebben ze doen echt hun werk.

ik ben heel erg blij met deze aanpak van bestrijding. De plant heeft het overleefd en is zelfs zo blij dat er een bloem uitkomt wat voor deze plant zelden gebeurt binnen.

Bedankt!!

Ik wil jullie graag bedanken voor de support.