monsteraGratis verzending vanaf € 20.- binnen Nederland

monsteraOp werkdagen vóór 15:00 uur besteld, dezelfde dag verzonden.

monsteraGratis verzending vanaf € 20.- binnen Nederland

monsteraOp werkdagen vóór 15:00 uur besteld, dezelfde dag verzonden.

Verzenden & retourneren

Verzenden

Alle bestellingen worden binnen 1 werkdag verwerkt (exclusief weekenden en officiele feestdagen) nadat je een bestelbevestiging hebt ontvangen. Je ontvangt een nieuwe mail op het moment dat je pakket wordt verzonden.

Wij verzenden naar Nederlandse adressen met PostNL. Buiten Nederland wordt niet verzonden, met het oog op de houdbaarheid. Als je op een werkdag vóór 15:00 besteld is het pakket in 95% van de gevallen de volgende werkdag geleverd. Rond feestdagen kan de levering mogelijk 1-2 dagen vertraging oplopen.

Bestellingen boven € 10,00 worden gratis bezorgd. Onder een ordergrootte van € 10,00 worden € 4,95 aan bezorgkosten in rekening gebracht. De verzendkosten worden berekend en getoond tijdens het afrekenen.

Hoe controleer ik de verzendstatus van mijn bestelling?

Zodra je bestelling is verzonden, ontvang je een verzendbevestiging per mail. Deze mail bevat een PostNL Track & Trace code om je (brievenbus)pakket te volgen.

Heb je het pakket binnen 3 werkdagen nog niet binnen? Stuur ons een mail naar info@insectheroes.nl met je naam en adres. Wij helpen je dan verder.


Retourneren

Onze niet-levende producten mogen binnen 14 dagen na ontvangst zonder opgaaf van reden worden geretourneerd. Het volledige aankoopbedrag wordt dan vergoed.

Let op, dit zijn de uitzonderingen op ons retourbeleid:
  • Levende producten komen niet in aanmerking voor retourzending vanwege de beperkte houdbaarheid. Dit geldt voor de producten Felti, Carnegg, Carpo, Crypto, Irski, Nicus, Persi, Phora en combideals die één van deze beestjes bevatten.
  • Producten zonder originele verpakking worden niet geaccepteerd voor retour.
  • Producten met zichtbare gebruikssporen worden niet geaccepteerd voor retour.

Op de volgende manier kan je een product aanmelden voor retour:
Mail naar info@insectheroes.nl. Vermeldt het product dat je retour wilt zenden en het ordernummer. Wij vergoeden het volledige aankoopbedrag. Retourkosten zijn voor eigen rekening.

Aanvullende informatie:
  • Binnen twee werkdagen wordt het aankoopbedrag teruggestort op de rekening nadat wij het product in goede orde hebben ontvangen. 
  • Voor overige vragen kan je mailen naar info@insectheroes.nl.