Verzenden & retourneren

Verzenden 

Levertijd

Als je op een werkdag vóór 15:00 besteld wordt het pakket dezelfde dag nog verzonden met PostNL. Het pakket is in 95% van de gevallen binnen 2 dagen geleverd. Rond feestdagen kan de levering mogelijk 1-2 dagen vertraging oplopen. 

 

Verzendstatus controleren

Zodra je bestelling is verzonden, ontvang je een verzendbevestiging per mail. Deze mail bevat een PostNL Track & Trace code om je (brievenbus)pakket te volgen.

Heb je het pakket binnen 3 werkdagen nog niet binnen? Stuur ons een mail naar info@insectheroes.nl met je naam en adres. Wij helpen je dan verder.

 

Verzendkosten

Bestellingen boven € 20,00 worden gratis bezorgd binnen Nederland. Onder een ordergrootte van € 20,00 worden € 3,95 aan bezorgkosten in rekening gebracht. De verzendkosten worden berekend en getoond tijdens het afrekenen.  

België

Woon je in België? Sinds juni 2024 kan je een bestelling plaatsen via de website www.insectheroes.be. Jouw bestelling wordt vanuit België verzonden om de optimale versheid van de producten te garanderen.

   

Retourneren

Onze niet-levende producten mogen binnen 14 dagen na ontvangst zonder opgaaf van reden worden geretourneerd. Het volledige aankoopbedrag wordt dan vergoed.

Uitzonderingen retourbeleid

  • Levende producten komen niet in aanmerking voor retourzending vanwege de beperkte houdbaarheid. Dit geldt voor de producten Adalia, Androlis, Felti, Carna, Carpo, Crypto, Irski, Mosi, Nicus, Persi, Puncta, Phasma, Phora, Taurrus, Tricho en combideals die één van deze beestjes bevatten.
  • Producten zonder originele verpakking worden niet geaccepteerd voor retour.
  • Producten met zichtbare gebruikssporen worden niet geaccepteerd voor retour.

Aanmelden voor retour

Mail naar info@insectheroes.nl. Vermeldt het product dat je retour wilt zenden en het ordernummer. Wij vergoeden het volledige aankoopbedrag. Retourkosten zijn voor eigen rekening. Binnen twee werkdagen wordt het aankoopbedrag teruggestort op de rekening nadat wij het product in goede orde hebben ontvangen.