monsteraGratis verzending vanaf € 20.- binnen Nederland

monsteraOp werkdagen vóór 15:00 uur besteld, dezelfde dag verzonden.

monsteraGratis verzending vanaf € 20.- binnen Nederland

monsteraOp werkdagen vóór 15:00 uur besteld, dezelfde dag verzonden.

Vind de juiste

insect hero

Wat doe je tegen rouwvliegjes

Varenrouwmuggen of rouwvliegen zijn een veel voorkomende plaag in kamerplanten. Geef je de plant water en zie je dat er een wolk van zwarte insectjes uit opvliegt, dan heb je zeer waarschijnlijk last van varenrouwmuggen.

alles over rouwvliegjes

Wat doe je tegen trips

Tripsen, ook wel donderbeestjes genoemd, zijn langwerpige insecten van een paar millimeters groot. Deze kleine beestjes kunnen veel schade veroorzaken door plantencellen leeg te zuigen. Er verschijnen dan grijzige vlekken op de bladeren.

alles over trips

Wat doe je tegen spint

Spint is een plaag die veel mensen aantreffen in kamerplanten, de hobbykas of tuin. Spintmijten zijn kleine beestjes tot 0.5 mm groot die eruit zien als kleine spinnetjes. De roofmijten Persi en Nicus lusten graag een hapje spint!

alles over spint
Deze Insect Heroes gaan je helpen

€18.-

€13.-

Wat doe je tegen wolluis

Wolluizen zijn insecten van een paar millimeters groot die zich verstoppen onder een wit, wasachtig laagje. Onder de wolachtige plekjes bij de nerf van het blad zit een wit beestje. De vrouwtjes kunnen veel schade veroorzaken door plantencellen leeg te zuigen. Het lieveheersbeestje Crypto kan de wolluizen razendsnel opruimen en beschermt je plant meerdere weken tegen wolluis.

alles over wolluis
Deze Insect Heroes gaan je helpen

€14.-

Wat doe je tegen emelten

Emelten zijn larven van verschillende soorten langpootmuggen. Emelten knagen aan wortels van planten en kunnen veel schade aanbrengen aan gazons. Felti en Carpo aaltjes bestrijden de larven onder de grasmat effectief. Welk aaltje je het beste kunt gebruiken, hangt af van de buitentemperatuur.

alles over emelten
Deze Insect Heroes gaan je helpen

€12.-

Zit jouw plaag
er niet tussen?

Weet je niet zeker van welke plaag je last hebt? Upload een duidelijke en scherpe foto van de plaag. Dan kijken wij of we de plaag en oplossing voor je kunnen vinden!

trips schade
bladluis schade
spint schade
{formbuilder:NjU2MDE=}

Neem contact met ons op

Mail info@insectheroes.nl of bekijk veelgestelde vragen