Insecten en planten slaan de handen ineen

kamerplanten

nieuws

Insecten en planten slaan de handen ineen

Als wij iets geleerd hebben van onze Heroes dan is het wel dat samenwerkingen goud waard zijn. Sinds een half jaar werken wij daarom ook intensief samen met de leukste online plantenverkopers van Nederland, genaamd: PLNTS. Uiteraard zijn wij daar erg trots op en stellen wij hen graag aan je voor!

Wie zijn PLNTS?

PLNTS begon in 1860 als kwekersfamilie. Hun overgrootvader was kweker en inmiddels staat de vierde generatie in de winkel.

De liefde voor planten loopt door de wortels van hun bestaan!
In de kas van hun grootvader begonnen zij met het kweken van kleine stekplantjes onder de naam BabyPLNTS. Zij haalden een ongekend plezier uit het uitproberen, leren en het verder ontwikkelen van de steeds sterker en gezonder wordende planten. De resultaten waren verbluffend en het schepte onderling een sterk verlangen, namelijk het verlangen om hun plezier voor groen te delen met meerdere mensen. Zo gezaaid, zo gegroeid en daar ontstond: de PLNTScommunity.
How the third generation of the Mostert family makes the family business  flourish with PLNTS.com | Marktlink Magazine 17

PLNTS community

Op dit moment is de community in volle gang en wordt er enthousiast dagelijks gedeeld. Zij merken dat alle planteigenaren een persoonlijke band of een persoon gevoel hebben met het eigen stukje groen en dit graag willen delen. Net als zijzelf.

In de community kan je als ‘groentje’ in de plantverzorging ook snel je weg vinden dankzij alle ervaringen, kennis en inspiratie die er te vinden is. Een plek waar plantenliefhebbers zich thuis voelen.
De online shop voor alle plantgerelateerde artikelen

Insect Heroes in de PLNTS webshop

PLNTScommunity is in de loop der jaren doorgegroeid tot een professionele, groene webshop. Op PLNTS.com vind je zeldzame, grote planten, maar ook schattige babyplantjes. En dat niet alleen! Je vindt in de webshop tegenwoordig ook verzorgingsproducten, zoals die van Insect Heroes.

Dus staat dat kale plekje in de hoek van je woonkamer of vensterbank nog vrij? Neem dan eens een kijkje op plnts.com en wie weet verwelkom jij binnenkort een stijlvolle nieuwkomer!

Biologische bestrijding online kopen | PLNTS.com